menu Home
AndorraSocietat

La policia reclama més de 40.000 euros en sancions per excés de velocitat

Ràdio Valira | 11 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- La policia reclama més de 40.000 euros en sancions per excés de velocitat a la xarxa viària del país. Segons informen a través del Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), en el qual indiquen que l’import, de 40.400 euros concretament, corresponen a 335 multes. Així doncs, exposen, que davant la impossibilitat de procedir a la notificació personal, s’informa les persones esmentades que disposen d’un termini de vuit dies hàbils per personar-se a les dependències del departament de Policia a fi de procedir a la notificació en persona de les sancions i, en cas de no fer-ho, manifesten que d’acord amb la previsió legal, es considerarà que la notificació ha estat correctament efectuada.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play