menu Home
Andorra

Myandbank llança un dipòsit amb un tipus d’interès al 3% TAE

Ràdio Valira | 28 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- Myandbank, el banc 100% digital d’Andbank, ha començat a comercialitzar el dipòsit Myandbank amb un tipus d’interès del 3% TAE amb un termini de sis mesos i dotze mesos, amb la possibilitat d’obtenir més d’un dipòsit alhora. Aquest dipòsit, informen des de l’entitat, es podrà contractar des de 3.000 euros fins a 100.000 euros, amb la possibilitat d’obtenir més d’un dipòsit alhora. Només cal tenir obert un compte corrent remunerat i gratuït, que es pot obrir en línia en pocs minuts.

D’aquesta manera, els clients podran guanyar fins a 3.000 euros bruts en concepte de remuneració, sense despeses de formalització ni comissions. El dipòsit es pot cancel·lar en qualsevol moment anticipadament amb la devolució del 100% del capital. L’abonament dels interessos és al venciment. Amb aquest llançament, Myandbank continua amb el seu compromís d’oferir “els millors productes amb les millors condicions”. En aquest sentit, destaca que l’entitat ja ha abonat més de 210.000 euros en concepte d’interessos als clients amb saldo al seu compte corrent sense comissions remunerat al 2% Tin/Tae fins a 50.000 euros.

Oferta d’inversió
Myandbank ofereix més de 500 fons de gestió activa o indexada. Aquesta àmplia gamma inclou productes amb diferents estratègies d’inversió, de les principals gestores internacionals, com ara Vanguard, iShares, Amundi, Fidelity, Pimco, Blackrock, Schroders o Robeco, a més dels fons propis de l’entitat.

Per altra banda el client, té la possibilitat d’invertir en quatre carteres indexades per diferents perfils amb fons de les gestores Vanguard i Ishares amb comissions “molt reduïdes”.

Regal de 30 euros amb la nòmina i sorteig mensual de 1.000 euros
El mes de juny, Myandbank va llançar la ‘Campanya Nòmina’, per la qual regalarà 30 euros el primer mes, només per domiciliar la nòmina, sol·licitar una targeta i tenir un saldo mínim de 150 euros. A més, l’entitat sortejarà 1.000 euros mensuals entre tots els clients que tinguin la nòmina domiciliada i compleixin els tres requisits. El sorteig tindrà lloc el dia 7 de cada mes fins al desembre.

Campanya amic fins al 31 de desembre
A més, Myandbank ha decidit ampliar fins al 31 de desembre la seva ‘Campanya amic’ per la qual el client pot guanyar fins a 200 euros, només pel fet de distribuir un ‘codi amic’ a un màxim de deu amics o familiars que es donin d’alta i activin el Bizum del seu compte. Per la seva part, el nou client que faci ús del codi, també guanyarà 20 euros.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play