menu Home
AndorraSocietat

Tercera nit tropical amb temperatures que han superat els 20 graus

Ràdio Valira | 3 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- Andorra ha registrat aquesta nit de dimecres a dijous la tercera nit tropical en el que portem d’estiu. Segons publica el Servei Meteorològic, s’han registrat temperatures de 20,3 graus a la Borda Vidal, de 20,7 graus a la Margineda i de 20 graus al Roc de Sant Pere.

A més, a mitja muntanya també ha sigut una nit càlida, ja que s’ha registrat un rècord en la temperatura mínima per a un mes d’agost a les Salines (1.445 metres). Tot i el descens de la temperatura provocat pel canvi en la direcció del vent durant la primera part de la nit, la mínima ha sigut de 14,2 graus.

Pel que fa a la jornada d’aquest dijous, cal destacar que el pas d’un front desgastat pel sud de França aportarà un augment de la presència de núvols, sobretot al matí. A partir del migdia es dissiparan, però el vent els mantindrà al nord, disminuint la visibilitat als cims. Així mateix, les temperatures baixaran notablement a partir d’aquesta tarda. Per la seva banda, el vent serà moderat de component sud-oest. En altitud serà fort amb ràfegues de fins a 70 quilòmetres per hora.

S’espera que les temperatures màximes siguin de 26 graus a Andorra la Vella, de 22 a 1.500 metres i d’11 al Pas de la Casa.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play