menu Home
AndorraSocietat

Quatre detinguts per conduir sota els efectes de l’alcohol

Ràdio Valira | 3 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut quatre persones per positius conduir sota els efectes de l’alcohol durant el cap de setmana. Segons informen en un comunicat, divendres passat a mig matí van arrestar un home, de 49 anys, després de patir un sinistre amb danys materials en haver col·lidit contra un automòbil estacionat. El detingut, que conduïa una furgoneta, va donar un resultat positiu d’1,17 grams d’alcohol per litre de sang.

Diumenge al vespre, els agents van arrestar un home, de 45 anys, en haver donat una taxa positiva d’1,69 després de caure de la motocicleta que conduïa. La matinada de diumenge, un home de 39 anys va ser detingut per un positiu de 2,18 grams d’alcohol per litre de sang, en aquest cas, en un control rutinari. Finalment, la matinada de dissabte, el cos d’ordre va detenir un altre home, de 40 anys, amb una taxa d’1,45 després de controlar-lo per cometre una infracció de trànsit.

D’altra banda, durant el cap de setmana la policia també ha detingut a la frontera del riu Runer un home, de 46 anys i no resident, que accedia al país amb 0,6 grams de cocaïna.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play