menu Home
Andorra

Grapats amplia la seva oferta amb un ‘food truck’ i estris de lloguer per a esdeveniments

Ràdio Valira | 10 de maig de 2023

La Seu d’Urgell.- L’empresa Grapats, en la seva divisió del CET Grapats, ha ampliat la seva oferta dins de la línia Rent&Event, de lloguer d’estris i instal·lacions puntuals per a organitzar esdeveniments. Així, ha adquirit una ‘food truck’ preparada per al lloguer d’empreses, artesans i restauradors. Ha estat presentada aquest dimecres al matí en un acte per a professionals en el que s’ha pogut conèixer les particularitats d’aquest nou tipus de vehicle, que s’utilitza per part de molts productors i restauradors, per oferir un punt d’oferta gastronòmica lleugera.

Es tracta d’una caravana que ha estat reconvertida ‘ad hoc’ per servir com a mostrador de servei de menjars preparats per a utilitzar en fires, en festes i esdeveniments diversos. L’interior s’ha fet amb acabats en fusta, el taulell és d’acer inoxidable; disposa d’aigüera autònoma. A més, es posa a disposició del llogater tot un seguit d’accessoris per a complementar totes les activitats possibles i fer-la més versàtil: fregidora, cuina d’inducció, servidor de cervesa i d’altres, tal com informen des del Bisbat.

La proposta d’aquest vehicle de lloguer inclou, si és necessari, el transport al lloc on s’hagi d’utilitzar i es pot llogar a través de la web de Grapats.

A més, en la presentació s’han donat a conèixer els nous elements que s’ofereixen per al lloguer a empreses de restauració, hotels, particulars: noves vaixelles, coberteries, tipus de taula diferents, mostradors mòbils. D’aquesta manera, CET Grapats amplia la seva oferta en el camp del lloguer per a esdeveniments.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play