menu Home
AndorraEsports

AV.- Les inscripcions de les Setmanes Joves 2023 s’obren amb 250 places disponibles i la BTT com a novetat

Ràdio Valira | 10 de maig de 2023

Ordino.- Ordino.- La BTT serà la novetat que entrarà a formar part enguany de les Setmanes Joves 2023. Així ho han anunciat el conseller d’Educació, Joventut i Esports del comú de la Massana, Kevin Poulet, la cap d’Esports del comú d’Ordino, Judit Villaró, i el conseller del comú d’Ordino, Jordi Serracanta, aquest dimecres durant la presentació d’aquests campus esportius dirigits a joves d’entre dotze i disset anys que organitzen conjuntament els set comuns entre els mesos de juliol i agost. “Aprofitant els ports que tenim i que, com sap tothom, la Massana és la parròquia de la bicicleta, inclourem la BTT a més a més de la bici de carretera” ha indicat Poulet.

 

Enguany, doncs, els comuns oferiran un total de 250 places disponibles entre els 21 torns dels vuit campus esportius que s’han programat: vela, vòlei platja, skate, esports d’aventura, volta a Andorra a peu, escalada, descens en BTT i bicicleta de carretera.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play