menu Home
Andorra

CM.- Interior convoca vuit places d’agent penitenciari

Ràdio Valira | 15 de març de 2023

Andorra la Vella.- El consell de ministres ha aprovat aquest dimecres, a proposta del ministre de Justícia i Interior en funcions, Josep Maria Rossell, l’obertura de l’edicte per cobrir vuit places d’agent penitenciari per al Departament d’Institucions Penitenciàries. Del total de places que ara es liciten, 4 són de nova creació i 4 són per jubilació. Les places permeten cobrir actualment llocs vacants dins del cos. Aquest lloc de treball correspon al nivell C1 del sistema de classificació del Cos Penitenciari, amb una retribució anyal bruta de 25.438,38 euros, distribuïda en tretze pagues.

Les persones interessades en poder concórrer a la convocatòria públic han de disposar de la nacionalitat andorrana amb plenitud de drets d’acord amb la legislació vigent, ser major d’edat, disposar del títol de batxillerat o diplomatura equivalent, tenir el permís de conduir B2 i disposar del diploma de català en nivell B2 o superior.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases de la convocatòria o el recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des dels webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad. El termini de presentació de candidatures finalitza el dia 4 d’abril del 2023. L’hora límit serà la del tancament del Servei de Tràmits d’aquest dia.

Nomenament de 6 inspectors majors de Policia

De forma paral·lela, aquest dimecres el Govern també ha donat llum verda perquè 6 inspectors majors de Policia iniciïn l’etapa en període de prova, després de finalitzar de forma satisfactòria el període de formació. L’objectiu dels nous nomenaments, que s’han desenvolupat mitjançant concurs-oposició per promoció interna, és poder dotar d’un comandament B1 a cada unitat de les diferents àrees del Departament de Policia.

Els nomenats realitzaran les tasques pròpies d’un comandament de l’escala executiva de nivell B1 de Policia, acomplint a més de les tasques operatives i executives que els puguin correspondre, les funcions de comandament operatiu, supervisió, coordinació i gestió de les unitats i de comandament superior dels grups i les seccions en què s’estructura el Cos.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play