menu Home
AndorraEsportsGeneralmeteo

Talls en el subministrament d’aigua a Escaldes-Engordany entre dimarts i dimecres

Ràdio Valira | 21 de febrer de 2023

Andorra la Vella.- La Companyia d’Aigües Potables d’Escaldes-Engordany (Capesa) informa que entre aquest dimarts i dimecres poden produir-se talls en el subministrament d’aigua potable a conseqüència dels treballs de reparació d’unes fuites detectades en les canonades. En concret, els possibles talls tindran lloc a l’avinguda del Pessebre, del número 86 fins al 94, i a l’avinguda Fiter i Rossell, del número 36 (pont dels Escalls) fins al 111 (rotonda límit de la parròquia).

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play