menu Home
AndorraSocietat

Els infants d’Ordino reben amb il·lusió els Reis Mags d’Orient

Ràdio Valira | 6 de gener de 2023

Ordino.- Els Reis Mags d’Orient han omplert de màgia els carrers de la parròquia d’Ordino aquest dijous al vespre, on centenars d’infants s’han apropat per a rebre’ls amb il·lusió acompanyats de les seves famílies.

 

Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb el seu seguici reial de patges i carters han arribat del llunyà Orient amb les seves carrosses a les 19 hores a l’Andorra Congrés Centre d’Ordino (ACCO) per a presidir la representació d’Els Pastorets. Allà, el cònsol major de la parròquia, Josep Àngel Mortés, ha fet l’entrega simbòlica de les claus del poble a ses majestats. “Així podreu entrar a totes les cases d’Ordino per a deixar els regals aquesta nit!” ha anunciat, Mortés, animadament. Els tres Reis Mags, després de presenciar la representació teatral, han recordat a tots els infants presents a la sala que ajudin a aquells que més ho necessiten. Així mateix, han demanat als més menuts que valorin “la seva situació” i “aquesta nit màgica i plena de fantasia” en un moment en què moltes famílies estan patint les desgràcies de la guerra.

 

Un cop finalitzada la representació d’Els Pastorets, els tres Reis d’Orients s’han dirigit a la plaça del poble, on ha tingut lloc l’adoració del nen Jesús davant de l’església, així com l’entrega de les últimes cartes per part dels infants. L’acte, finalment, s’ha clos amb una xocolatada per a tothom. Enguany, a diferència de l’any passat, la rebuda de ses Majestats no ha estat marcada per les restriccions sanitàries i els més petits s’han pogut fotografiar de prop amb els Reis Mags d’Orient.

ANA




  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play