menu Home
AndorraEsportsGeneralmeteo

AV.- Andorra Telecom no té bones sensacions amb la negociació de les telecomunicacions amb Europa

Ràdio Valira | 30 de novembre de 2022

Andorra la Vella.- Andorra Telecom no té bones sensacions amb Europa pel que fa a la negociació de les telecomunicacions en el marc de l’acord d’associació. Segons ha assegurat aquest dimecres el portaveu de la companyia, Carles Casadevall, actualment les posicions estan molt allunyades a l’hora de tractar assumptes com el ‘roaming’ i la liberalització del mercat al Principat. En concret, des de la parapública es demana establir un període de deu anys d’adaptació del ‘roaming’ en territori europeu, tal com “van tenir altres operadors en el seu dia”, i disposar-ne d’un altre de quinze anys per revisar la liberalització, tenint en compte que “és un sector estratègic pel país” i “no entenem per què ha d’entrar la competència”.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play