menu Home
AndorraEsports

AndBank i Nahuel Carabaña signen un conveni de patrocini per quatre anys

Ingrid Monreal | 24 d'octubre de 2024

La banca privada Andbank ha signat un acord de col·laboració amb l’atleta andorrà Nahuel Carabaña per acompanyar-lo en la seva preparació per als Jocs Olímpics de Los Angeles 2028 i altres competicions internacionals. El conveni, amb una durada de quatre anys, també inclou els Jocs dels Petits Estats d’Europa, que se celebraran a Andorra l’any vinent.

Carabaña ha expressat la seva satisfacció pel suport rebut, destacant que li permetrà realitzar entrenaments a l’estranger i millorar les seves condicions de preparació: “Estic molt content amb el que he aconseguit als Jocs Olímpics, però ja he passat a una altra fase i vull assolir moltes més coses” ha destacat. L’atleta, que ja va participar als Jocs Olímpics de Tòquio, té com a objectiu seguir creixent i competir en esdeveniments com els JPEE, el Mundial de Tòquio 2025 i arribar a la prestigiosa Diamond League.

Carabaña començarà la seva temporada competint a l’Europeu de Cross Country a Turquia, seguit del Campionat d’Europa d’Atletisme en pista coberta als Països Baixos, amb la mirada posada en els pròxims grans esdeveniments.

Written by Ingrid Monreal




  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play