menu Home
AndorraEsports

L’equip de l’ACA Club inicia la seva participació en els FIA Motosport Games 2024

Ingrid Monreal | 23 d'octubre de 2024

L’equip andorrà que participarà en els FIA Motosport Games 2024, l’esdeveniment de motosport més gran per països, ja es troba de camí a València, ciutat que acollirà durant els cinc dies vinents un total de 28 disciplines d’automobilisme, i més de 500 atletes que representen un total de 80 països. Andorra estarà representada en quatre disciplines diferents: Auto Slalom, Karting Sprint Senior, F4 i GT.

Els pilots han intensificat els seus entrenaments les últimes setmanes. La dupla d’Auto Slalom, integrada per Mireia Gutierrez i Lucas Piccin, van tenir com a base per als seus entrenaments el Circuit Andorra – Pas de la Casa.

Per la seva banda, Àlex Machado, tot i estar en ple calendari de competicions a Itàlia, es va desplaçar en diverses oportunitats a València per preparar la seva competició al circuit que acollirà la prova de Karting Sprint Senior, Aspar. Finalment, el Principat també estarà representat a la disciplina d’eSports per Frank Porté, que participarà a F4 i Helder Cerqueira que ho farà a GT.

Els FIA Motosport Games 2024 tindran un total de tres escenaris esportius. D’una banda, la Ciutat de les Arts acollirà aquest dimecres la cerimònia d’obertura amb la tradicional desfilada de països i es convertirà en l’estadi que acollirà les proves de sim racing on participen Porté i Cerqueira. El mític Circuit Ricardo Tormo serà el centre neuràlgic de la majoria de les disciplines, on Gutierrez i Piccino disputaran la competició d’Auto Slalom. Finalment, Aspar acollirà diverses proves també, entre elles Karting Sprint Senior.

Written by Ingrid Monreal





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play