menu Home
AndorraEsports

Derrota de la selecció sub-21 contra Portugal (1-2)

Ingrid Monreal | 16 d'octubre de 2024

La Selecció sub-21 d’Andorra ha caigut per 1-2 davant Portugal en el partit classificatori per a l’Eurocopa, disputat a l’Estadi Nacional. Malgrat la derrota, els tricolors han ofert una actuació destacada contra un dels equips més potents del grup G, i han demostrat una gran resistència i capacitat competitiva fins al xiulet final.

Portugal ha obert el marcador al minut 16 amb un gol d’Henrique Araújo, en una jugada ràpida que ha sorprès la defensa andorrana després d’una bona aproximació dels locals. Tot i la superioritat física dels portuguesos, Andorra s’ha mantingut ferma en defensa i ha intentat generar perill a la contra.

A la segona meitat, Andorra ha millorat i ha estat a punt d’empatar amb una gran oportunitat de Gerard Sola als tres minuts de la represa. Els tricolors han seguit insistint, però Portugal ha marcat el segon gol al minut 85, obra de Rodrigo Gomes. Malgrat això, els andorrans no s’han rendit i, només quatre minuts després, Berto Rosas ha escurçat distàncies amb un gol que ha encoratjat l’equip en els últims minuts.

Amb el 1-2 al marcador, Andorra ha buscat l’empat en els minuts finals, però no ha aconseguit superar la defensa portuguesa. Tot i la derrota, la sub-21 andorrana ha deixat una bona imatge i ha competit fins al final contra un rival d’alt nivell, demostrant que pot plantar cara en aquests classificatoris.