La delegació de la Generalitat commemorarà la Diada amb un acte centrat en l’alimentació, la cuina i la salut

La delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Andorra ha organitzat el pròxim divendres 12 de setembre l’acte ‘Alimentació, cuina i salut, un repte compartit’. L’acció servirà per commemorar la Diada al Principat d’Andorra i de la mateixa manera que l’any passat, s’ha volgut aprofitar l’ocasió per organitzar un acte que abordi una qüestió d’interès compartit. Així ho ha remarcat la delegada de la Generalitat de Catalunya a Andorra, Anna Vives.
L’acte comptarà amb una intervenció inicial de Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, una entitat catalana referent a nivell nacional i internacional en l’àmbit de la recerca científica aplicada a l’alimentació. Posteriorment, tindrà lloc una taula rodona on hi prendran part el mateix Massanés, així com la directora científica i responsable de Salut i Hàbits Alimentaris de la mateixa fundació, Elena Roura.
Per part andorrana, hi participaran el director del Departament d’Agricultura i Ramaderia del Govern d’Andorra, Josep Maria Casals, i la dietista i nutricionista, Marta Pons.
L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 12 de setembre a les 19.00 hores a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna d’Andorra la Vella. És gratuït i obert al públic, amb confirmació prèvia al correu delegacio.ad@gencat.cat.
Aquest serà el segon any en què la delegació del Govern de la Generalitat a Andorra organitzarà un acte per commemorar la Diada Nacional. Ho farà després que l’any passat impulsés una taula rodona per abordar el risc compartit que representen els incendis de sisena generació.