menu Home
AndorraEsports

Del Rio i Esteve entrenen amb la vista fixada al Trofeu Sportful

Ingrid Monreal | 4 d'octubre de 2024

L’equip d’esquí de fons ha dedicat els últims dies a entrenar amb neu abans d’una nova cursa, en aquest cas de rollerski, a Itàlia, on com cada any es disputa el Trofeu Sportful. La cita serà diumenge, però abans, Irineu Esteve ha estat a Noruega i els últims dies a Suècia, al túnel de Torsby, entrenant amb el Team Aker, mentre que Gina del Rio ha esquiat a la instal·lació també indoor d’Oberhof, a Alemanya.

Esteve ha estat les últimes setmanes combinant el treball físic amb el rollerski i l’esquí en neu. En els dies Noruega van incidir en la preparació física i roller, mentre que després, amb el desplaçament a Suècia s’ha estat incidint en el treball al túnel de neu amb els esquís.

Per la seva part, a Alemanya, Gina del Rio, que va arribar diumenge passat i marxa avui, ha estat realitzant una vegada al dia sessions d’esquí al túnel, primerament amb tres dies suaus i després amb jornades més intenses. L’objectiu d’aquestes estades, tant per Esteve com per a Del Rio es tocar neu, familiaritzar-se amb els esquís i tornar a la dinàmica d’entrenament habitual ara que s’acosta l’inici de temporada.

Val a dir que Irineu Esteve s’ha imposat en el trofeu Sportful en cinc ocasions, mentre que Gina del Rio va ser tercera U20 l’any passat, a més de 7ª absoluta.

Written by Ingrid Monreal





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play