menu Home
AndorraCultura

Vicco i Stay Homas a la festa major d’Escaldes-Engordany

Ingrid Monreal | 8 de juliol de 2024

Escaldes-Engordany acollirà la festa major del 24 al 27 de juliol, per tal de no coincidir amb la de Sant Julià de Lòria; i enguany ho fa amb noms destacats com el de Vicco, la cantant de ‘Nochentera’, i el grup català Stay Homas.

La novetat més important d’enguany és l’ampliació d’horari i d’oferta d’activitats per als més petits. La cònsol major del comú d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha destacat que segueixen la mateixa filosofia de sempre, amb activitats de tots tipus.

 

 

Així doncs, és una festa pensada per a tots els públics, i el programa inclou propostes per als nens però també per a la gent gran.

En l’oferta d’activitats musicals, l’organització ha apostat també per artistes del país, ja que com ha  assegurat la vicepresidenta la Unió Pro-Turisme, Jennifer Puig, es vol donar a tothom l’oportunitat de poder-hi formar part.

 

 

Entrant al detall de la celebració, el tradicional repic de campanes, la gran trabucada que anirà a càrrec dels trabucaires de la Unió Pro-Turisme i el recorregut pels carrers de la parròquia anunciaran l’inici de la Festa Major 2024. Juntament amb el pubillatge de la parròquia, acompanyaran la cercavila que passarà per l’avinguda Carlemany i que finalitzarà al carrer dels Veedors.

La música tradicional també hi tindrà cabuda amb les havaneres de Xarxa, que aniran acompanyades del repartiment de rom cremat al parc de la Mola, i amb l’audició de sardanes de la Cobla Ciutat de Manresa a la plaça de l’església de Sant Pere Màrtir, acompanyada d’un aperitiu.

Pel que fa a les activitats per als més petits, destaca l’adquisició de l’inflable en forma de tobogan aquàtic més gran d’Europa, que s’instal·larà a la rampa del prat del Roure.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play