menu Home
AndorraCulturaGeneral

FEDA Cultura assoleix la xifra més alta de visitants aquest curs

Ingrid Monreal | 5 de juliol de 2024

FEDA Cultura ha assolit aquest curs escolar 2023-2024 la xifra més alta de visitants provinents de centres educatius del país d’ençà de la seva obertura, ara fa quinze anys. Un rècord d’afluència de més de 3.000 alumnes que, tal com assegura la coordinadora del Museu de l’Electricitat, Fran Alcázar, ha superat totes les expectatives.

 

 

Aquestes dades agrupen els tres espais d’activitats que gestiona FEDA Cultura amb escolars; les visites i tallers al Museu de l’Electricitat, el camí hidroelèctric d’Engolasters i els tallers que es fan a les escoles del país. Tot i que les tres activitats han vist un augment en les xifres, el camí és l’activitat que sempre resulta més atractiva. La coordinadora del museu, explica quines són les activitats més ben valorades pels estudiants.

 

 

Val a dir que aquest balanç només té en compte els alumnes dels centres educatius del país, i no inclou  aquells que venen de fora del Principat.

Us direm també que aquesta nit a les 22:30h de la nit tindrà lloc la segona activitat de les Nits d’estiu de FEDA Cultura; ‘l’Univers com no l’havies vist mai abans’, al camí hidroelèctric d’Engolasters. Enguany, com a novetat, en el transcurs de l’activitat s’utilitzarà un telescopi que es combina amb intel·ligència artificial. Alcáraz ens n’ha donat més detalls.

 

 

Les persones aficionades a les estrelles tindran dues oportunitats més de gaudir de l’astronomia, amb les activitats d’observació de la lluna el 20 de juliol i la pluja d’estels, el 9 d’agost, que  tindran com a escenari el camí hidroelèctric d’Engolasters.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal fer reserva prèvia a través del correu fedacultura@feda.ad, o bé trucant al Museu de l’Electricitat, al 739111.

Written by Ingrid Monreal





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play