menu Home
AndorraPólitica

Eva Calero, nova portaveu de la Comissió d’habitatge del PS

Ingrid Monreal | 22 de maig de 2024

Eva Calero, esdevé la nova portaveu de la Comissió d’habitatge del Partit Socialdemòcrata. Una Comissió que el PS ha aprovat aquest vespre de dimarts, en la que ha estat la primera reunió del comitè. Tal i com ja van anunciar fa unes setmanes, aquesta Comissió d’Habitatge, vol ser una eina per traslladar propostes i solucions a l’executiu. Així, ha escollit com a portaveu a Eva Calero, militant del PS i ex-membre de la Coordinadora per un habitatge digne.

La primera reunió, ha servit per establir els objectius d’aquest comitè i el seu desenvolupament. Així, s’ha acordat que la Comissió d’habitatge inici el seu treball amb trobades amb associacions de propietaris i llogaters, per tal de recollir les opinions i conclusions que tenen ambdues parts sobre la llei òmnibus que el Govern ha anunciat als mitjans de comunicació, però no ha presentat a nivell parlamentari.

Una vegada tractades les aportacions de propietaris i llogaters, la Comissió d’habitatge traslladarà les conclusions al Grup parlamentari socialdemòcrata perquè aquest les treballi i les traslladi al Govern des del Consell General.

La Comissió d’habitatge està conformada actualment per 13 militants i simpatitzants del Partit Socialdemòcrata i treballarà conjuntament amb la direcció del partit, consellers generals socialdemòcrates, consellers comunals i altres membres del PS.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play