menu Home
AndorraEsports

Tot o res contra l’Albacete

Ingrid Monreal | 3 de maig de 2024

El Futbol Club Andorra afronta aquest diumenge la definitiva, davant l’Albacete a l’Estadi Nacional. I és que si no aconsegueixen sumar de tres, ja tindrien la lluita perduda, i de fet, van encaminats cap a Primera RFEF, ja que no depenen només d’ells. A cinc punts de la salvació, tornen a estar cuers de la Lliga Hypermotion, tot i que han estat demostrant un bon futbol aquestes darreres jornades.

En el decurs d’una trobada amb la premsa, un dels capitans de l’equip, Rubén Bover, ha assegurat aquest dijous, que “per nosaltres és el partit més important de l’any, com va ser fa uns anys a Primera i tenim moltes ganes que arribi ja el dia”.

Tot i que la situació no és la més favorable, el mallorquí assegura que la moral de l’equip és bona. “Des de l’arribada d’en Ferran (Costa), hi ha un aire nou, una energia nova, l’equip està responent i jugant molt bé” ha afirmat, assenyalant que els hagués agradat obtenir d’altres resultats.

L’aspecte físic és un dels temes que més preocupa. En els últims jocs, s’ha vist un club desfasat i sense energia en les segones parts, un apunt que fins i tot ha reconegut el mateix entrenador tricolor, Ferran Costa, en rodes de premsa post-partit. En aquest sentit, Bover reitera que tot i la rellevància dels rivals, ells ara mateix estan en un bon moment. “Estem jugant contra equips d’alta intensitat que s’estan jugant l’ascens a primera divisió i tindran els seus moments també, però hem sabut reposar-nos” ha incidit.

No nega però que caldrà fer un esforç titànic per guanyar i afegeix que  compten amb la presència de l’afició; un suport molt important pels tricolors. Així doncs, si fan bé la feina en els cinc partits que queden, es mostra gairebé convençut que assoliran la permanència.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play