menu Home
AndorraSocietat

Torna el Vide Dressing: el mercat de roba de segona mà de la Massana

Ràdio Valira | 12 d'abril de 2024

Aquest divendres arrenca l’edició de primavera del Vide Dressing de la Massana; el mercat de roba i complements de segona mà que va començar al 2015 i que ja ha assolit renom arreu dels Pirineus.

Fruit de l’èxit assolit en totes les edicions anterios, enguany ja s’estan instaurant dos torns; el primer aquest cap de setmana i el segon, que es farà del 3 al 5 de maig.  En total seran cent seixanta parades, repartides entre el vestíbul i la sala de la Closeta, l’edifici i la passarel·la de les Fontetes. Precisament d’aquest èxit en parla la consellera de Dinamització del comú massanenc, Bet Rossell, que destaca que “el públic que ve ja és fidel, perquè ja ens coneixen i els agrada”.

La consellera ha avançat que la previsió és que es posin a la venda unes 15.000 peces de roba de segona mà en les 80 parades que tenen muntades; destacant la reutilització dels productes com a un dels objectius del mercat. L’altre, és la dinamització dels comerços de la parròquia.

El cartell promocional d’aquesta edició inclou la figura masculina, i és que aquest és un dels objectius que s’ha marcat l’organització; fer créixer la presència masculina en el mercat. “Creiem que la moda també és d’homes i ens encantaria incrementar les parades dedicades a roba per a home”, afegeix Rossell.

Aquesta edició de primavera, ve carregada de novetats. S’ha previst un servei d’assessorament d’imatge per descobrir la gamma de colors que més afavoreix a cada persona; tallers infantils al voltant de la sostenibilitat, a càrrec d’Antropía, i s’oferirà també un servei de massatges. Finalment, una altra de les novetats és la decoració, que s’ha fet reutilitzant teles, per seguir amb la filosofia del Vide Dressing.

Avui divendres, el mercat arrencarà a les 16h i s’allargarà fins a les 20h; demà dissabte obrirà des de les 10h del matí fins a les 20h, mentre que diumenge s’hi podrà anar de les 10 del matí fins a les 14h.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play