menu Home
AndorraEsports

Lezkano sap que la salvació passa per guanyar fora

Ingrid Monreal | 12 d'abril de 2024

El Morabanc Andorra juga aquest diumenge a Gran Canària, un duel molt exigent i en el que voldrà fer valer la darrera victòria davant el Granada a casa. Els canaris estan en zona de play-off i són un rival temible, que segons el tècnic Natxo Lezkano, és el millor local de la lliga i és el més fort a casa: “Sabem que per guanyar ho hem de fer tot molt molt bé, i ser un equip molt competitiu i tenir un bon dia”.

L’anada al Poliesportiu d’Andorra va ser dramàtica, quan es va viure un dels pitjors partits de la temporada tricolor, demostrant un nivell, que Lezkano ha qualificat de molt inferior a l’habitual. Així doncs, va ser un abans i un després per poder conèixer una imatge que no volen tornar a donar, i de moment, ho han complert.

Pel partit d’aquest diumenge, que començarà a les 18h, el tècnic no podrà comptar encara amb Felipe Dos Anjos, mentre que, Alexander Madsen serà dubte fins a última hora, ja que pateix un problema muscular de sobrecàrrega que requereix repòs absolut.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play