menu Home
AndorraSocietat

El mur d’estabilització de Fontaneda estarà enllestit a finals de setmana

Ràdio Valira | 10 d'abril de 2024

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat, ha assegurat aquest dimecres que el mur d’estabilització que s’està construint a causa petit despreniment de terra que es va produir durant la matinada del dilluns al tram de la carretera CS-140, que enllaça la GC-1 amb el quart de Fontaneda, “hauria d’estar enllestit a finals d’aquesta setmana”. A hores d’ara, Cairat ha explicat que els operaris han finalitzat la construcció de l’estructura de ferro i que s’està procedint a omplir-la amb formigó per garantir la funcionalitat del mur.

De fet, el cònsol ha assegurat que el despreniment “ha provocat un retard de dos a tres dies de l’obra prevista”. Fins a la seva finalització, la carretera mantindrà el pas alternatiu mitjançant un semàfor i el pas restringit a camions de més de 3,5 tones.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play