menu Home
AndorraEsports

Duel ‘diferent i especial’ contra el Coviran Granada

Ràdio Valira | 5 d'abril de 2024

El MoraBanc Andorra té aquest dissabte una nova cita a la Bombonera, on rebrà la visita del Coviran Granada, en partit corresponent a la 28éna jornada de la Lliga Endesa.

Els granadins han reestructurat recentment la seva plantilla i es troben en línia ascendent després de superar al Joventut de Badalona en terres andaluses. El tècnic, Natxo Lezkano, ha argumentat en roda de premsa, perquè aquest serà un partit especial: “Es tracta d’un rival directe, que està lluitant pels mateixos objectius que nosaltres. Allà vam perdre i sería molt important guanyar aquest partit”.

La derrota dels tricolors per tres punts a Granada posa encara més al·licients a aquest enfrontament, perquè qui guanyi tindrà molts números d’endur-se un average que pot acabar sent clau al finalitzar les trenta quatre jornades de lliga.

Com en tots els partits, l’aspecte físic tindrà un paper fonamental, i aquí el MoraBanc haurà de multiplicar esforços per cobrir, sobretot, la baixa de Felipe Dos Anjos. En roda de premsa, el tècnic, Natxo Lezkano, ha reiterat que sortosament no són equip d’un sol jugador. “En una lliga tan important, el no poder comptar amb ell ens fa una mica més petits” ha revelat Lezkano. Tanmateix, doten dels recursos per remeiar-ho i poder tirar el partit endavant. “L’altre dia, Llovet ho ha fet molt bé i estic segur que diumenge també. Madsen arriba tocat, però de moment res greu” ha remarcat.

Finalment, el tècnic s’ha mostrat molt satisfet per la resposta de la Bombonera, davant d’un partit, que de nou ha exhaurit les entrades.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play