menu Home
AndorraEsports

Felipe Dos Anjos, de baixa durant tres setmanes

Ràdio Valira | 3 d'abril de 2024

Males noticies pel MoraBanc Andorra. I és que el pivot, Felipe Dos Anjos, estarà fora de les pistes durant tres setmanes, com a mínim, després de l’esquinç al turmell esquerre que va patir la setmana passada en un entrenament. Així doncs, segons informen en un comunicat que ha emès el club, un cop fetes les proves pertinents, s’estima una baixa de 21 dies, tot i que serà l’evolució de la lesió la que marcarà la seva disponibilitat en els pròxims partits.

En la roda de premsa prèvia al duel contra l’UCAM Murcia, l’entrenador, Natxo Lezkano, ja va confirmar que el brasiler estava en dubte per la lesió que a priori no semblava molt greu. Aleshores, ja va caure definitivament de la convocatòria i de moment, estarà absent en el partit del proper diumenge contra el Coviran Granada, i tampoc viatjarà a Gran Canària – el dia 14 -, ni a Manresa – el dia 20 -.

Cal destacar que Dos Anjos està sent una de les peces claus de la temporada, tot i que el de Portugalete remarqui sempre que no són un equip de només un jugador.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play