menu Home
AndorraSuccessos

Detingut un home per escalar per la canonada d’un edifici i accedir a diversos balcons

Ràdio Valira | 2 d'abril de 2024

La policia va detenir diumenge cap a dos quarts de set del matí, un home de 33 anys va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat del domicili després d’haver escalat per la canonada de la façana d’un edifici d’Escaldes-Engordany i accedir a diversos balcons de la primera i la segona planta. Els veïns van alertar la policia quan van veure l’home picant als vidres i cridant el nom d’un suposat conegut seu. Els agents el van localitzar en un balcó situat a uns deu metres d’altura. Es trobava sota la influència de l’alcohol i, per seguretat, es va considerar convenient activar els bombers, que el van baixar fins al carrer amb el camió escala. La policia va verificar tots els pisos i va constatar que l’home no havia forçat cap finestra.

El mateix diumenge al matí, a Sant Julià de Lòria, es va detenir un home de 43 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per haver agredit la seva parella al domicili que comparteixen i davant la filla menor de la dona.

La matinada de dilluns, la policia va arrestar un altre home de 35 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, contra la llibertat i contra l’honor. La detenció es va produir quan la patrulla es trobava efectuant un servei de prevenció a l’exterior d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella i va veure com el personal de seguretat de l’establiment acompanyava fins a la sortida un grup de persones que havien tingut problemes a l’interior del local. Quan els agents van intervenir per demanar-los que abandonessin la zona i evitar així més conflictes, tots ells van accedir amablement menys un, que va reaccionar de manera desproporcionada i es va encarar amb els policies amb agressivitat, fent cas omís de les seves indicacions, amenaçant-los de mort, insultant-los i resistint-se posteriorment al control. A més, es trobava en possessió d’una porció de 2,1 grams d’haixix.

Els darrers dies la policia ha detingut tres persones més d’entre 19 i 29 anys per positius d’alcoholèmia amb taxes de 0,91 a 1,06 grams d’alcohol per litre de sang i un altre conductor, de vint anys, per conduir sota els efectes de les drogues. A aquest últim l’acompanyaven al cotxe diverses persones, entre les quals una jove de divuit anys a qui també es va detenir en possessió de 0,3 grams de ketamina. Tots dos eren turistes.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play