menu Home
AndorraSocietat

Ple de propostes de Naturland per a la Setmana Santa

Ràdio Valira | 25 de març de 2024

 Naturland encara una Setmana Santa plena de propostes. Així, fins a l’1 d’abril les instal·lacions de la cota 1.600 estaran obertes, oferint les activitats habituals: Tobotronc, Airtrekk, Tirolina, Tobogan Sklide, Circuit Esquirol, Airtrekk Kids i les passejades en poni.

A partir del dijous 28 de març s’afegirà a l’oferta el Forestline, l’única tirolina d’Andorra amb revolts, i el Tubbing.

A la cota 2.000 continuen obertes dues de les pistes d’esquí nòrdic, que ho estaran mentre les condicions de la neu ho permetin, així com el circuit acrobàtic N’Boscat i la ruta guiada ‘Els secrets del bosc’.

La temporada d’hivern clourà el 7 d’abril, però fins llavors, del 2 al 5 d’abril es mantindran les pistes obertes sempre que les condicions siguin favorables. I per al cap de setmana del 6 i 7 d’abril tornaran a obrir les activitats de la cota 1.600.

Pel que fa a l’oferta gastronòmica, a la cota 2.000 es pot gaudir de la cuina de muntanya a la Borda Conangle, i a la cota 1.600 de ‘La Cafeteria’. I per aquells que volen allargar l’estada a Naturland i fer una escapada 100% natura, podran fer-ho al Mountain Lodge de la borda de Conangle.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play