menu Home
AndorraSalut

170 persones es beneficien de la convenció de psicòlegs a la CASS

Ràdio Valira | 20 de març de 2024

Un total de 170 persones s’han beneficiat fins al mes de gener del servei de psicòlegs convencionats per la CASS, un servei del qual es pot gaudir des de mitjans de l’any passat. Ara com ara, de fet, hi ha dotze professionals que tenen acord amb la seguretat social perquè els seus serveis siguin coberts. Es tracta, segons ha posat en relleu el ministre portaveu, Guillem Casal, d’un “número suficientment important” si es tenen en compte les dimensions del país i ha “apel·lat” els que encara no hagin fet aquesta tramitació a dur-la a terme.

Casal ha fet aquestes manifestacions arran de les preguntes formulades pels mitjans de comunicació en la roda de premsa posterior al consell de ministres en què s’ha decidit “deixar sense efecte” els programes de suport psicològic endegats per la Covid-19 i per als refugiats ucraïnesos. El portaveu de l’executiu ha posat en relleu que s’ha considerat que el fet que les persones tinguin accés a aquesta atenció psicològica convencionada amb la CASS, gràcies al fet que els actes dels professionals de la psicologia estiguin inclosos dins la cartera de serveis, fa que aquests dos programes no siguin necessaris, ja que les persones que ho requereixin ja poden obtenir atenció psicològica per aquesta via. El que es farà és no iniciar nous tractaments en el marc d’aquests dos programes i, en tot cas, es podran completar els que estiguin en curs.

Casal ha detallat que en el marc d’aquests programes s’han atès 125 persones, 122 de les quals en el centrat en el coronavirus SARS-CoV-2, i d’altres tres en el destinat a les persones refugiades.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play