menu Home
AndorraSuccessos

El responsable d’OnlyFans va arribar al país com a assalariat i no com a inversor estranger

Ràdio Valira | 19 de març de 2024

“No és un cas d’inversió estrangera”. D’aquesta manera ha respost la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, les preguntes dels periodistes sobre el cas del responsable d’OnlyFans. Així, Marsol ha detallat que Sergio Fuentes va arribar a Andorra com a “assalariat d’una empresa” i que un cop establert al país va poder adquirir els drets econòmics i muntar el seu negoci. En aquest sentit, la ministra també ha volgut remarcar que l’objecte del negoci és “completament legal” i que en tot cas ara hauran de ser les investigacions que es troben en curs, de la policia i la fiscalia, les que determinin si la seva activitat és legal o no.

La ministra ha aprofitat aquest cas per anunciar que des de l’executiu hi ha la voluntat de fer modificacions legals per tal que els objectes de les societats estiguin molt més detallats. “Incidirem a què s’entri més al detall” ha remarcat, ja que ha afegit que si bé ara com ara hi ha “objectes plenament legalitzats”, com per exemple el màrqueting, són activitats molt àmplies que necessiten una major concreció. També ha detallat que aquesta concreció legal no només afectaria la inversió estrangera sinó totes les societats.

D’altra banda, i qüestionada sobre les inspeccions que està duent a terme Treball per detectar possibles irregularitats amb les contractacions de persones desplaçades, Marsol ha exposat que han continuat i que fins i tot ara fa poc van rebre la denúncia d’un treballador argentí. “S’estan detectant anomalies i hi continuem treballant” ha respost la ministra de Treball que ha reiterat la intenció de fer canvis amb el sistema de desplaçats, sobretot dels de fora de la Unió Europea, ja que ha generat “problemes” i no volen que continuïn. També ha confirmat que aviat, com ella mateixa va anunciar la setmana passada, la ministra de Justícia i Interior anunciarà els canvis en les quotes que tornaran al sistema anterior a la Covid i ha anunciat que en principi sí que hi haurà una quota d’estiu “però no molt important”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play