menu Home
AndorraEsports

Àlex Rius es queda a les portes del podi del segon eslàlom a Soldeu

Ràdio Valira | 11 de març de 2024

Àlex Rius s’ha quedat aquest diumenge a les portes del podi al segon eslàlom FIS de Soldeu.

Rius ha acabat quart amb 1.36.34, a 1.95 del guanyador, el francès Paul Silvestre, i a només 0.23 de la tercera posició que ha estat per al també francès Jonas Skabar. Segon ha acabat el gal Leo Avocat Maulaz.

També ha acabat la cursa l’andorrà Jan Torres, que ha estat 38è, mentre que no han completat la segona mànega Àlvar Calvo, Pere Cornella i Marc Delgado.

En dones, Fiona Pou no ha acabat la primera mànega, mentre que Emma Ledesma, que a la primera era 29ª, no ha pogut finalitzar la segona.

Avui, Soldeu torna a ser escenari de carrera, amb la celebració d’un gegant FIS, el segon d’aquests dies de curses. En el primer, que es va fer divendres, Àlex Rius va ser el millor andorrà, quedant en 7éna posició.

També aquest diumenge, Àxel Esteve i Xavier Cornella no han pogut completar  el primer eslàlom de Copa d’Europa de Klae-ppen, a Suècia.

Amb unes condicions de visibilitat difícils i molta neu, la primera mànega de Klaeppen s’ha cobrat 33 abandonaments, entre ells els dels dos andorrans, que a gairebé al mateix punt del mur no han pogut passar una de les portes. Esteve sortia amb el dorsal 64 i Cornella amb el 92.

Avui es disputa un segon eslàlom d’aquesta Copa d’Europa, novament amb Esteve i Cornella al portilló.





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play