menu Home
AndorraEconomia

Increment en el preu mitjà de tots els carburants al febrer

Ràdio Valira | 7 de març de 2024

Durant el mes de febrer ha augmentat el preu mitjà de tots els carburants en comparació amb el mes anterior. Segons publica aquest dijous el departament d’Estadística, el gasoil de calefacció ha augmentat un 3,9%, el gasoil de locomoció també un 3,9% i el gasoil de locomoció millorat un 3,8%, mentre que els preus de la gasolina sense plom de 95 octans i el de la gasolina sense plom de 98 octans han augmentat un 3,9% i un 3,7%, respectivament.

Si es comparen aquestes dades amb les del mes de febrer del 2023, ha disminuït el preu de tots els tipus de carburants. Així, el gasoil de calefacció ha disminuït un 8,7% i el gasoil de locomoció i el gasoil de locomoció millorat un 2,8% en ambdós casos. Així mateix, la gasolina sense plom de 95 octans i la gasolina sense plom de 98 octans han disminuït un 2% en ambdós casos.

Quant a la comparativa dels preus mitjans dels primers dos mesos del 2024 respecte al mateix període de l’any anterior, el gasoil de locomoció i el gasoil de locomoció millorat han disminuït un 5,6% i un 5,5%, respectivament. Per la seva banda, la gasolina sense plom de 95 octans i la gasolina sense plom de 98 octans disminueixen un 3,7% i un 3,5%. En paral·lel, el gasoil de calefacció ha disminuït un 11,4%.

Finalment, pel que fa a la comparació dels preus mitjans dels darrers dotze mesos amb el mateix període anterior, el gasoil de locomoció i el gasoil de locomoció millorat han disminuït un 13,8% i un 13,5%, respectivament. La gasolina sense plom de 95 octans i la gasolina sense plom de 98 octans disminueixen un 8,4% i un 8,1%, mentre que el gasoil de calefacció ha disminuït un 20,6%.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play