menu Home
Andorrameteo

Les nevades del cap de setmana deixen gruixos de més de 40 centímetres en zones altes

Ràdio Valira | 4 de març de 2024

L’episodi de precipitacions que s’ha viscut al Principat durant aquest cap de setmana ha deixat gruixos de neu de més de 40 centímetres a les zones altes del país. Concretament, a les Fonts d’Arinsal i a Sorteny s’han assolit acumulacions de 44 i de 42 centímetres respectivament. A més, tal com detalla el Servei Meteorològic, al llarg de dissabte i diumenge les precipitacions han fet que per sobre dels 1.700 metres s’hagin registrat gruixos d’entre 20 i 30 centímetres.

Després del temporal del cap de setmana, la previsió és que el sol sigui el protagonista de la jornada d’aquest dilluns, tot i que durant la nit hi haurà algun ruixat feble al nord del país. S’espera que les precipitacions generalitzades tornin de cara a dijous i es mantinguin fins al cap de setmana.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play