menu Home
AndorraPóliticaSalut

El PS demana informació sobre el nombre de suïcidis des de l’any 2019

Ràdio Valira | 1 de març de 2024

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata demana informació sobre l’Àrea de Salut Mental del SAAS. Ho ha fet la consellera general, Susanna Vela, entrant una pregunta a Sindicatura, on sol·licita la xifra d’infants, adolescents i adults que han passat per l’Àrea i la llista d’espera per ser atès. Ella mateixa ha detallat que la demanda s’ha fet per completar la informació que hi ha fins a finals de 2021.

La consellera socialdemòcrata, a més, ha fet especial èmfasi en aspectes relacionats amb el suïcidi: “Volem saber el nombre de temptatives de suïcidi que han estat ateses des del gener de 2022; tots els pacients que se’ls hi ha fet un seguiment, el nombre de recurrències i el nombre de suïcidis des de l’any 2019”.

Finalment des de la formació socialdemòcrata també han sol·licitat informació sobre les eines, protocols i recursos amb les quals compta l’Àrea de Salut Mental per atendre i fer el seguiment pertinent de les temptatives de suïcidi.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play