menu Home
AndorraSocietat

Torna el mercat de roba de segona mà de la Massana per aquesta primavera

Ràdio Valira | 28 de febrer de 2024

El Vide Dressing, el mercat de roba i complements de segona mà que impulsa el comú de la Massana torna aquesta primavera entre el 12 i el 14 d’abril als edificis de la Closeta i de les Fontetes.

Val a dir que el Vide Dressing s’ha convertit en una referència dins els mercats de segona mà, i vist l’èxit de participació de les darreres edicions, el comú massanenc ha decidit duplicar l’espai per poder arribar a la vuitantena de parades.

Un dels requisits imprescindibles per participar-hi és que totes les peces estiguin en perfecte estat. I també cal participar en una sessió informativa per aprendre tècniques de presentació dels productes.

Enguany, com a novetat, s’han establert diferents preus segons la ubicació de l’espai de l’estand. Així doncs, hi haurà tres tarifes: 35 euros per a les parades de la planta baixa i la primera planta de les Fontetes i de la sala de la Closeta; 25 euros per les que s’instal·lin a la segona planta i a la passarel·la interior de les Fontetes o al vestíbul de la Closeta; i, finalment,  s’aplicarà un preu de 15 euros a la resta de zones.

Les persones interessades s’hi poden inscriure a partir del proper dilluns, 4 de març, a través d’un formulari que s’activarà a les 8 del vespre, al web: www.booking.visitlamassana.ad.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play