menu Home
AndorraEsports

Molina: ‘Estem amb el míster al 100%’

Ràdio Valira | 28 de febrer de 2024

El duel de diumenge a l’Estadi Nacional contra el Reial Valladolid donarà el tret de sortida al difícil calendari que té per endavant el Futbol Club Andorra, en aquest tram final de la temporada. Venen d’una setmana sense poder jugar a causa de l’ajornament del partit contra el Llevant per l’incendi de València. El migcampista i capità, Sergio Molina ha declarat als mitjans de comunicació que la decisió a última hora els va trastocar, però alhora ha estat un aspecte positiu, ja que els ha permès recuperar gent que estava tocada.

Els darrers resultats no estan afavorint al club i amb cada vegada menys partits per revertir la situació, ja es comença a posar en dubte la filosofia i figura de l’entrenador, Eder Sarabia. A la banqueta però ho tenen molt clar, “estan amb el ‘míster’ al 100%”. I és que segons Molina, en les situacions complicades cal remar tots en la mateixa direcció: “La situació no és idíl·lica per a tots, pero tenim ganes de revertir aquesta situació”.

La situació dels andorrans s’ha complicat encara més amb la victòria de l’Osca, que ha deixat els tricolors a sis punts de la salvació, respecte als quatre de la setmana passada. Això no els ha fet enfonsar, sinó tot el contrari, concentrar-se encara més en el proper partit. El capità ha esmentat que no han tingut temps per “menjar-se el cap, ja que ens hem concentrat en preparar el partit”. “El més important és la confiança i seguir partit a partit”, ha declarat.

El Valladolid arriba quart en la classificació general, sumant tres empats i una victòria en els matxs d’aquest febrer. Amb tot, els tricolors afronten el repte amb optimisme i amb la confiança que al Nacional – amb l’afició al seu costat – se senten més forts i confien en poder treure els tres punts. El partit d’aquest diumenge començarà a les dues de la tarda.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play