menu Home
Andorrameteo

Es preveu que la nevada deixi gruixos d’entre 5 i 15 centímetres al nord

Ràdio Valira | 21 de febrer de 2024

El Servei Meteorològic d’Andorra preveu que la nevada que farà acte de presència al país a partir de dijous podrà deixar gruixos d’entre 5 i 15 centímetres a la zona nord del Principat. De fet, expliquen que aquesta és la forquilla més probable d’acumulació en 24 hores tant per divendres com per dissabte i diumenge. De cara a aquest dimecres, però, s’espera una lleugera pujada de les temperatures prèvia a l’arribada de les precipitacions.

Tot i que dijous les temperatures màximes registraran valors de fins a 16 graus, la pertorbació provocarà una davallada de cara a divendres i també durant el cap de setmana. Tant és així que les mínimes arribaran als 0 graus a Andorra la Vella i les màximes no superaran els 7 graus. Durant la jornada de dissabte, a més, es podran registrar valors negatius de fins -2 graus.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play