menu Home
AndorraEsports

El FC Santa Coloma s’imposa contra l’Atlètic Amèrica

Ingrid Monreal | 20 de febrer de 2024

En la darrera jornada de la lliga Multisegur, el FC Santa Coloma ha aprofitat de nou les ‘punxades’ de l’Inter i de la Unió Esportiva Santa Coloma. Tot i patir, l’equip de Fede Bessone, s’ha imposat per 3 gols a zero a l’Atlètic Amèrica, i se situa provisionalment al capdavant de la classificació.

Per la seva banda, el duel escaldenc, que dissabte obria la jornada, va acabar amb la victòria per 2 gols a un de l’Atlètic davant de l’Inter. On no hi va haver gols va ser en l’enfrontament entre el Penya Encarnada i la Unió Esportiva Santa Coloma, que no van estrenar el marcador. Qui sí va marcar és el Futbol Club Ordino, que continua sumant punts després d’imposar-se al Club Esportiu Carroi per 2 gols a zero.

Finalment, el duel directe entre els equips que lluiten per la permanència, l’Esperança i el Pas de la Casa, tampoc ha encetat el marcador, i ha acabat amb empat a zero.

Així doncs, en aquesta 17éna jornada, els resultats han portat al següent resum: el líder ha empatat; el segon classificat ha perdut, mentre que els colomencs s’han imposat al cuer, tot i continuar barallats amb el gol. Pel que fa a la part baixa, el Pas i l’Esperança han aconseguit allunyar-se una mica més de l’Atlètic Amèrica.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play