menu Home
AndorraPólitica

Els cònsols d’Ordino i la delegada de la Generalitat volen reforçar la cooperació

Ràdio Valira | 15 de febrer de 2024

 Els cònsols d’Ordino, Maria del Mar Coma i Eduard Betriu, s’han reunit aquest dimecres amb la delegada de la Generalitat de Catalunya a Andorra, Anna Vives. La primera trobada amb els nous mandataris comunals ha servit, entre altres qüestions, per tractar la col·laboració que hi pot haver en diversos esdeveniments que ja es duen a terme a la parròquia.

Així, s’ha abordat la participació dels productors catalans en cites com el Saló Ordino Gourmet, que es duu a terme en el marc de la Mostra Gastronòmica d’Andorra, o la Fira del bestiar i també s’ha posat sobre la taula la possibilitat d’impulsar propostes conjuntes en el marc del Parc Pirinenc de les Tres Nacions, una de les àrees protegides transfrontereres més extenses d’Europa, formada pel Parc Natural de l’Alt Pirineu, el Parc Natural Regional de Pyrénées Ariégeoises, el Parc Natural de la Vall de Sorteny i el Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play