menu Home
AndorraGeneral

Canòlic Mingorance serà la nova presidenta del Tribunal de Corts

Ràdio Valira | 14 de febrer de 2024

Canòlic Mingorance serà des d’aquest dijous la nova presidenta del Tribunal de Corts. Així consta en un acord del Consell Superior de la Justícia que surt publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) i on s’informa que el nomenament serà efectiu a partir d’aquest 15 de febrer. Mingorance substituirà Anna Estragués, que ha passat a la sala penal del Tribunal Superior.

Mingorance va jurar el càrrec com a magistrada del Tribunal de Corts el setembre del 2018 després d’una experiència de disset anys com a batlle en els quals, entre d’altres, va ser la instructora del cas BPA.

El de Mingorance no és l’únic nomenament relacionat amb l’àmbit judicial que surt publicat aquest dimecres al BOPA i és que també agafa el càrrec de president de la Cambra de Notaris Jordi París. En aquest cas, segons consta al butlletí oficial, el seu càrrec és a comptar de l’1 de febrer. París substitueix Joan Carles Rodríguez Miñana.


 • Ara en directe
 • Radioestadio noche

  Veure més
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play