menu Home
AndorraEsports

Mijares i Medina continuen amb els entrenaments per la Copa del Món de Soldeu

Ingrid Monreal | 6 de febrer de 2024

L’equip femení integrat per Carla Mijares i Íria Medina continua amb els entrenaments de cara a la seva presència a la Copa del Món de Soldeu del pròxim cap de setmana. Han entrenat aquest dimarts a la pista Esparver i hi tornaran dimecres amb una nova sessió de preparació. Després, l’equip descansarà dijous i tornarà a entrenar en pista el divendres. Per així, disputar el dissabte la cursa de gegant, amb Íria Medina, i diumenge l’eslàlom, amb Carla Mijares. La participació de Medina a hores d’ara continua endavant, tot i que arrossega molèsties al genoll i la decisió final es prendrà al llarg de la setmana.

Cande Moreno dona per tancada la temporada de Copa del Món
Cande Moreno dona la temporada per tancada en la Copa del Món després de la caiguda a l’última cita de Cortina d’Ampezzo i que ha afectat el seu genoll dret. L’andorrana, que se’n va anar contra les xarxes de protecció en un revolt a gran velocitat, continua amb molèsties al genoll que li impediran entrenar i, per tant, poder competir en cap altra prova de la Copa del Món. Moreno haurà d’estar cinc setmanes aturada, amb la qual cosa la seva continuïtat aquesta temporada no és possible. Així doncs, està l’espera de noves proves i resultats mèdics per determinar la seva lesió.

Out d’Esteve, Cornella i Caminal en les respectives Copes d’Europa
La Copa d’Europa d’alpí ha tancat aquest dimarts dues cites, una a Gstaad (Suïssa), amb Àxel Esteve i Xavier Cornella, i altra a La Thuile (Itàlia) amb Jordina Caminal. A Gstaad no han pogut completar la primera mànega, Esteve s’ha sortit a deu portes de la sortida, mentre que Cornella s’ha trobat una pista molt moguda en què costava buscar velocitat i aguantar el ritme i finalment no ha finalitzat. A La Thuile, Caminal no ha pogut completar el supergegant, i ara viatja a Crans Montana (Suïssa) per disputar la Copa d’Europa de descens, que comptarà amb entrenaments el dijous i el divendres, i cursa de descens dissabte i diumenge.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play