menu Home
AndorraSalutSocietat

La CASS amplia cinc places a Salita i actualitza tarifes amb centres estrangers

Ràdio Valira | 30 de gener de 2024

El consell d’administració de la CASS ha aprovat en el marc de la sessió d’aquest dimarts una addenda per a l’ampliació de cinc places pel centre sociosanitari, Salita. Una decisió que es basa en la necessitat manifestada pel Govern d’incrementar les places en aquest servei, ja que actualment són insuficients. En aquests moments, i segons el conveni vigent amb la CASS, el servei gaudia de vuitanta places.

Durant la mateixa sessió, el consell d’administració ha aprovat l’actualització de les tarifes d’alguns centres estrangers amb conveni amb la CASS. Aquests centres inclouen l’Hospital Clínic de Barcelona, el Centre Creu Blanca, la Fundació Esmen, l’Institut Guttmann, SHSJD-Terres Lleida, l’Hospital Sta. Maria de Lleixa i Mentalia.

A més, s’ha informat del fet que la CASS ha rebut la certificació oficial per part de l’agència nacional de ciberseguretat d’Andorra com a entitat que proveeix serveis importants al Principat d’Andorra i que compleix amb els requisits de seguretat i privadesa establerts per la Llei 22/2022 de 9 de juny, de mesures per a la seguretat de les xarxes i dels sistemes d’informació.

Finalment, en aquesta sessió, el consell d’administració ha aprovat la licitació de l’estudi actuarial del sistema andorrà de pensions públiques amb les dades estadístiques necessàries fins al 31 de desembre del 2023.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play