menu Home
AndorraCulturameteo

L’Snowrow confirma els tres primers artistes: Adam Beyer, Ilario Alicante i Marco Carola

Ràdio Valira | 29 de gener de 2024

El festival de música electrònica, Snowrow, torna al país amb la segona edició. Des de l’organització del festival han fet públic els tres primers artistes que encapçalen la cartellera: Adam Beyer, Ilario Alicante i Marco Carola. Més endavant faran públic més detalls de la cartellera, tenint en compte que encara hi ha previst la confirmació de 40 músics més.

Igualment, hi ha confirmades les dates que seran els dies 4, 5, 6 i 7 d’abril amb motiu del tancament de la temporada. La ubicació serà la mateixa que l’any passat, a Grandvalira, concretament als sectors de Grau Roig i el Pas de la Casa, amb la repartició de vuit escenaris.

Aquest any, l’Snowrow es caracteritza per ser un festival diürn, amb uns horaris que van des de les deu hores fins a mitjanit, oferint un ambient familiar i activitats durant tot el dia, per a totes les edats. Si més no, entre les nombroses activitats programades, la música electrònica serà la protagonista en els diversos escenaris i ubicacions.

 

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play