menu Home
AndorraSuccessos

La policia deté deu persones per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues

Ràdio Valira | 29 de gener de 2024

La policia ha detingut des de divendres un total de deu persones per donar positiu en alcohol o drogues al volant.

Set d’elles, la majoria de les quals turistes, conduïen sota els efectes de l’alcohol. Tenen edats compreses entre els 24 i els 65 anys i van ser controlades amb taxes de 0,85 a 2,40. La més elevada es va registrar diumenge a la tarda en un control a un conductor de 49 anys i resident al país.

Pel que fa als tres arrestats per conduir sota els efectes dels estupefaents, tenen 23, 29 i 37 anys i dos d’ells eren turistes. El més jove, a més, es trobava en possessió d’1,1 grams de cocaïna.

Amb un gram de cocaïna també es va controlar diumenge al migdia un altre turista que accedia per la frontera del riu Runer.

Durant el cap de setmana, la policia va detenir un altre home, també turista i de 30 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per desobediència, resistència i per reaccionar de manera desproporcionada amb els agents després que la matinada de diumenge el localitzessin caminant al port d’Envalira sense samarreta, desorientat i en un fort estat d’embriaguesa, i l’acompanyessin fins a l’hotel del Pas de la Casa on s’allotjava.

El mateix diumenge, però al vespre, un home de 55 anys va ser arrestat quan la seva esposa va requerir la policia perquè s’havia posat agressiu i havia trencat mobiliari de casa seva. En el moment en què els agents van intervenir, els va intentar agredir, es va resistir amb força, els va insultar i els va amenaçar. Un cop el van traslladar al despatx central, l’home, que va mantenir una actitud violenta en tot moment, va proferir un cop de peu a l’abdomen a un policia. Per tot plegat se’l va detenir com a presumpte autor de delictes contra la funció pública, l’honor, la llibertat i la integritat física i moral.

Finalment, un altre home de 42 anys i no resident va ser detingut a Canillo per incomplir una ordre d’expulsió administrativa.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play