menu Home
AndorraGeneralmeteoPólitica

Ordino es compromet a continuar participant en la temporada cultural francesa

Ràdio Valira | 29 de gener de 2024

Els cònsols d’Ordino, Maria del Mar Coma i Eduard Betriu, han rebut aquest dilluns al matí la visita de l’ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet. La primera trobada amb els nous mandataris ha tingut lloc al despatx de la cònsol major i ha servit per reforçar la relació entre les institucions i estrènyer la col·laboració en diversos àmbits. Ordino s’ha compromès a continuar participant en la temporada cultural amb la programació de dansa, propostes que han tingut una gran acceptació entre el públic les dues darreres edicions. L’ambaixador s’ha interessat per les relacions que es mantenen des d’Ordino amb les poblacions veïnes franceses per mantenir els vincles històrics, com els culturals i agrícoles. La incidència en la divulgació de la llengua francesa i el suport a l’educació amb la presència de l’escola de primària a la parròquia han estat altres temes tractats durant la reunió informal d’aquest matí, segons informen des de la corporació comunal.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play