menu Home
AndorraGeneralSocietat

Vives demana als cònsols col·laboració entre institucions per resoldre la crisi de l’habitatge

Ràdio Valira | 25 de gener de 2024

L’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dimarts al Palau Episcopal als cònsols majors i menors de les set parròquies. Com a portaveu dels cònsols, Jordi Alcobé ha adreçat a Vives unes paraules en les quals ha posat en relleu l’equilibri institucional que volen garantir al país, ja que és la base “de la nostra essència i de la nostra supervivència com a poble i com a país”. Un equilibri institucional entre els comuns, el Consell General i el coprincipat que ha permès mantenir la identitat d’Andorra; i en el que ha assenyalat que els comuns es mantindran “units” enfront de les crisis i dels reptes futurs.

Vives ha agraït als cònsols la visita i els ha felicitat per l’elecció que els permet exercir un important i exigent servei com a màxims responsables d’una de les institucions públiques fonamentals del Principat com són els comuns. Ha destacat que els comuns són una peça clau per a la governació i la vida dels ciutadans del país i els ha demanat bona col·laboració amb les altres institucions en temes com l’habitatge per tal de garantir a les persones aquest bé essencial i per ajudar a les persones que pateixen dificultats socials, econòmiques o altres.

També els ha animat a mantenir fructíferes relacions amb les esglésies i comunitats parroquials, “que treballen des de segles en favor del creixement integral i del benestar de les persones”. Ha acabat desitjant-los el màxim d’encert en el mandat que ara comença.

A l’acte han assistit tots els cònsols majors i menors del Principat, i també el representant del copríncep episcopal, Eduard Ibáñez, i la secretària general dels serveis del copríncep, Concepció Garcia.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play