menu Home
AndorraEconomia

S’executen tres crèdits tous més per un valor superior als 23.500 euros

Ràdio Valira | 17 de gener de 2024

El Govern ha executat tres crèdits tous més per un valor total de 23.549,75 euros durant el mes de desembre del 2023. Així es desprèn de l’edicte publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat (BOPA), en el qual s’indica que les empreses Charlotte Ledoux (Oh my pets!), Pro Comptabilitat SLU, i Construccions Buiques SLU van sol·licitar l’aval de l’executiu en el marc dels programes de crèdits tous per a empreses i negocis per la situació d’emergència sanitària causada pel coronavirus SARS-CoV-2. En el primer cas, l’import executat és de 10.450,63 euros, en el segon l’import ascendeix fins als 2.761,12 euros i en el tercer arriba fins als 10.338 euros.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play