menu Home
AndorraSocietat

El moviment ‘dotzexdotze’ d’Andtropia ha recaptat 7.450 euros al 2023

Ràdio Valira | 17 de gener de 2024

El moviment ‘dotzexdotze’, iniciativa solidària creada per Andtropia, ha tancat l’any amb recompte de 600 donants i una recaptació total de gairebé 7.450 euros per als dotze projectes protagonistes escollits. Aquesta suma ha servit que 2.166 beneficiaris dels projectes liderats per les associacions vegin millorat el seu dia a dia, segons Andtropia.

Tots els donatius s’han aconseguit a través de l’enviament d’SMS socials, de donacions de particulars a la pàgina web (www.dotzexdotze.com) i de les diferents accions que s’han organitzat durant tot l’any gràcies a la col·laboració d’empreses, mitjans i entitats.

Alguns exemples són la donació del Bàsquet Club Andorra provinent de la venda de roba durant el VideEsport 2023, els donatius fets per Andorrita gràcies a les vendes al Vide Dressing de la Massana amb articles donats pels participants en les seves trobades mensuals, els tractaments solidaris d’Eira Wellness Place, les donacions de la farmàcia Piolets de Soldeu, el Garage Sale solidari al Delfos Hotel o el sopar-còctel organitzat per Quantum i La Borda de l’Hereu 1963. Totes elles s’han complementat amb visibilitat a diversos mitjans de comunicació via entrevistes, articles d’opinió o espais publicitaris cedits.

Cal recordar que la iniciativa d’Andtropia és donar visibilitat cada mes a un projecte diferent i a l’ONG que el lidera, amb l’objectiu de promoure la solidaritat. Les entitats beneficiades al llarg del 2023 han estat Coopera Local, Projecte Vida, associació Marc GG, Càritas Andorrana, Mans Unides, Aigua de Coco, Creuem Fronteres, Cars For Smiles, Creu Roja Andorrana, GosSOS, ATIDA, Cooperand i RTVA.

Finalment, el recompte des de l’inici del moviment ‘dotzexdotxe”, aquest ha donat protagonisme a divuit projectes de catorze ONG diferents i el total recaptat en aquests divuit mesos de vida, ha estat de 10.408,54 euros amb 806 donants, tretze col·laboradors i 5.022 beneficiaris.

De cara el 2024
Per començar l’any, el primer projecte beneficiari és de l’ONG Coopera Local i les donacions es destinaran a les colònies de vacances que celebraran aquest estiu la seva cinquena edició, una iniciativa que beneficia cada any entre 50 i 100 infants vulnerables. Per als pròxims mesos, també es compta amb la participació de Projecte Vida i Mans Unides.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play