menu Home
Andorrameteo

Avís groc per la previsió de neu per sota dels 1.200 metres per a aquest dimecres

Ràdio Valira | 9 de gener de 2024

El Servei Meteorològic d’Andorra ha activat l’avís groc davant la nevada prevista de cara a aquest dimecres a la tarda per sota dels 1.200 metres. Segons expliquen, el centre de baixes pressions del sud de França s’aprofundirà i el seu flux de sud-oest en altura portarà precipitacions que a la vegada es veuran alimentades per un flux de llevant en superfície. El dia estarà marcat per la nuvolositat abundant i per les precipitacions a partir del migdia, que es podran generalitzar a la tarda en forma de neu a qualsevol cota.

Pel que fa a aquest dimarts, s’assenyala que el dia serà assolellat tot i el pas de núvols alts que afavoriran que les temperatures siguin més altes al migdia. Tot i això, el Servei Meteorològic alerta que aquest matí és el més fred de la setmana, amb temperatures que feia un any que no baixaven tant. Les mínimes previstes seran de -4 graus a Andorra la Vella, de -8 a 1.500 metres i de -8 al Pas de la Casa. Per contra, les màximes arribaran als 10 graus a la capital, als 7 a 1.500 metres i a -3 al Pas.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play