menu Home
AndorraCultura

El patge reial anuncia l’arribada dels Reis d’Orient a Escaldes-Engordany i Andorra la Vella

Ràdio Valira | 5 de gener de 2024

El patge reial ha recorregut aquest dijous els principals carrers d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella per anunciar la propera arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. A més, ha recollit les cartes que els nens i nenes li han lliurat per fer-les arribar a Melcior, Gaspar i Baltasar. En el seu discurs pronunciat en el tret de sortida de la cavalcada, el patge ha desitjat que mai falti la “il·lusió”.

Els infants tindran també l’ocasió, aquest divendres al migdia, a les 12 hores, de lliurar les seves missives al carter reial a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany. Cal recordar que la cavalcada dels reis arrencarà aquest divendres a les 18 hores de la plaça Príncep Benlloch d’Andorra la Vella i que en el seu trajecte repartirà 7.000 quilograms de caramels.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play