menu Home
EsportsSocietat

Rècord d’assistència al ‘Champions for Unicef’

Ingrid Monreal | 4 de gener de 2024

El ‘Champions for Unicef’ celebrat anit, al Pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany va assolir l’entrada més gran de totes les edicions que s’han viscut. Més de tres-centes persones es van donar cita al pavelló per veure com polítics, esportistes, influencers i la primera plantilla del MoraBanc Andorra, amb el seu president, Gorka Aixàs, al capdavant, jugaven a bàsquet per una bona causa. Els cinc euros d’entrada del públic i les aportacions de tots els participants en els dos partits, que per dir-ho de manera planera, van pagar per jugar, aniran destinats als projectes que Unicef té a Afganistan, per a la igualtat de les dones i també a Madagascar, com va explicar en la presentació del matx el director de l’entitat, Albert Mora.

La vetllada va comptar amb la ministre de Cultura i Esports, Mònica Bonell, o la seva antecessora i consellera general, Sílvia Riva, així com la subsíndica Mònica Bonell; els exesportistes Ildefons Lima o Joaquim ‘Purito’ Rodríguez; les influncers Gemmita o La Regadera Foodie. També hi va haver els recentment escollits cònsols Sergi Gonzàlez (Andorra la Vella) o Cerni Cairat i Sofia Cortesao (Sant Julià de Lòria), la portera de la selecció nacional, Àlex Cardoso i el seleccionador, José Martín ‘Guti’ o els atletes Pol Moya, Nahuel Carabaña i Duna Viñals, a més a més del president de la FAA, Josep Maria Missé i el periodista Gabi Fernàndez, entre moltes altres personalitats del país.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play