menu Home
Andorrameteo

Baixes probabilitats de neu per als pròxims dies

Ràdio Valira | 27 de desembre de 2023

El Servei Meteorològic ha informat aquest dimecres que les probabilitats de neu i pluja per als propers dies es van reduint cada vegada més i que, per tant, no s’esperen precipitacions fins que comenci el 2024. Segons expliquen, el patró atmosfèric continuarà sent el de circulació zonal, encara que a partir d’any nou podran passar alguns fronts desgastats que fregaran el Pirineu i que podran deixar precipitacions molt minses.

Pel que fa a les immediates hores, s’espera un ambient força càlid per ser l’hivern; amb vent que bufarà feble de component sud-oest. Les temperatures mínimes previstes seran d’1 grau a Andorra la Vella, de -3 a 1.500 metres i d’1 negatiu al Pas de la Casa. Mentre que les màximes arribaran als 12 graus a la capital, als 13 a 1.500 metres i a 5 de positius al Pas de la Casa.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play